O podjetjuSkupina Malgaj je eden največjih prodajalcev vozil v Sloveniji z 90 zaposlenimi, ki ponujajo popolno, celovito in kvalitetno storitev. Od prodaje, vzdrževanja, servisiranja, do zavarovanj in registracij vozil. Vse na enem mestu. Velika izbira novih in bogata izbira rabljenih vozil prepričata v moč in kvaliteto. Skupina Malgaj združuje tri podjetja, in sicer Avtohišo Malgaj d.o.o. , Malgaj d.o.o. ter Malgaj Leasing d.o.o..

Podjetje Malgaj d.o.o danes zastopa blagovne znamke Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila, Škoda ter servis za vozila Audi. Predhodnik podjetja Malgaj d.o.o., obrtna delavnica Franca Malgaja je bila sploh prva avtomehanična delavnica na območju nekdanje Jugoslavije, ki ji je tovarna Audi podelila status pooblaščenega servisa za vozila Audi. To je bilo že davnega leta 1968.

Avtohiša Malgaj d.o.o. je od svoje ustanovitve leta 1989, ko ji je s podpisom pogodbe o zastopanju blagovne znamke Renault izkazal svoje zaupanje Renault, doživela uspešen razvoj, ki se odraža v dobri prepoznavnosti podjetja na celotnem področju Slovenije. Uspešno sodelovanje z Renaultom, je botrovalo podpisu pogodb tudi za zastopanje znamk NISSAN in Dacia.
Skupina Malgaj na dveh lokacijah v Sloveniji letno proda 3597 novih in rabljenih avtomobilov, opravi preko 36.000 servisnih storitev, in dosega letni promet skoraj 56 MIO €. 

Delovanje Skupine Malgaj je usmerjeno v popolno zadovoljevanje kupčevih potreb, tako na področju prodaje vozil, vzdrževanja vozil in delno tudi financiranja vozil. Dokaz o naši predanosti je uspešno poslovanje in zadovoljstvo strank, ki se kaže v večletnem zaupanju v naše storitve. 
S svojim znanjem na področju prodaje in vzdrževanja vozil, pridobljenim v več kot stoletni tradiciji, aktivnim delovanjem, doslednim uresničevanjem ciljev in skrbjo za poslovno odličnost in družbeno odgovornost želimo ohraniti in utrditi prepoznavnost družb Skupine Malgaj v slovenskem prostoru. Zavedamo se, da so naši zaposleni temelj našega uspeha, zato vestno spremljamo njihove uspehe in jim nudimo možnost za napredek. 
S celovito ponudbo na področju trga novih in rabljenih vozil, vzdrževanja, servisiranja ter izvajanja leasing dejavnosti Skupina Malgaj zagotavlja uresničevanje vedno zahtevnejših kupčevih želja in si s tem zagotavlja rast. 

Temelj za takšen dosežek je vsekakor dober tehnični in strokovni nivo z visoko izobraženimi kadri, vlaganja v izpopolnitev tehnične opremljenosti in posluh za kupca. To ostaja tudi osnovno vodilo dela v prihodnje. Prihodnost je polna izzivov in v skupini Malgaj že imamo odgovor. Kompromis je v ceni, v kvaliteti nikoli!


ZGODOVINA PODJETJA
Daljnega 1894. leta je Andrej Malgaj v Gabrskem odprl kovaško delavnico. Sprva je opravljal tipična kovaška opravila in svoje izkušnje prenašal na sina Franca, ki pa se je začel ukvarjati tudi z zahtevnejšimi kovaškimi opravili, kot je izdelava gasilskih vozov. Kmalu pa se je srečal z motorji in avtomobili. To so bili časi, ko so se vozila popravljala z doma, v kovačiji narejenimi nadomestnimi deli. Z razvojem avtomobilizma pa so takšen način popravil zamenjala popravila z originalnimi deli in kovaška delavnica je morala postati pravi servis.
Glavni mejniki v razvoju Skupine Malgaj:
 • 1968 - podpis pogodbe za servisiranje vozil Audi. Malgaj je postal prvi pooblaščeni servis za vozila Audi v takratni Jugoslaviji.
 • 1970 - zgradimo lastno avtokleparsko delavnico
 • 1975 - zaokrožimo dejavnost in zgradimo lastno avtoličarsko delavnico
 • 1982 - izgradnja nove sodobne avtomehanične delavnice
 • 1988 - podpis pogodbe za servisiranje vozil Renault
 • 1990 - podpis pogodbe za prodajo vozil Renault. Avtohiša Malgaj d.o.o. je v Trbovljah odprla prvi zasebni avtomobilski salon v Sloveniji in s tem začela uresničevati svojo vizijo, postati eden izmen najpomembnejših akterjev na slovenskem avtomobilskem trgu.
 • 1993 - podjetje Malgaj d.o.o. je v Trbovljah odprlo salon za vozila VW in Audi, ter s tem nadgradil servisno dejavnost tudi s prodajo teh znamk.
 • 1994 - podpis pogodbe za prodajo vozil Seat  (do leta 1998)
 • 1995 - izgradnja nove sodobne avtohiše za znamko Renault in s tem popolna organizacijska ločitev različnih blagovnih znamk
 • 1998 - razširitev dejavnosti v Ljubljano z otvoritvijo Prodajno servisnega centra za Renault
 • 1998 - izgradnja I. faze novega prodajno servisnega centra Volkswagen v Trbovljah.
 • 2001 - razširitev dejavnosti v Ljubljani z novim 3000 m2 velikim Centrom rabljenih vozil 
 • 2003 - dokončanje investicije in otvoritev novega prodajno servisnega centra Volkswagen v Trbovljah
 • 2003 - otvoritev lastne karoserijske delavnice v Ljubljani
 • 2007 - začetek sodelovanja z BMW (do leta 2014)
 • 2008 - ustanovitev lastnega podjetja za finansiranje kupcev - Malgaj Leasing d.o.o.
 • 2009 - otvoritev novega prodajno servisnega centra BMW v Kranju
 • 2011 - otvoritev prodajnega salona in servisa za NISSAN in Dacio v Ljubljani
 • 2015 - otvoritev  prenovljenega salona Renault v Ljubljani
 • 2016 – prenova salona vozil Dacia 
 • 2017 - otvoritev prenovljenega salona Škoda in VW v Trbovljah ter salona Nissan v Ljubljani

Dejavnosti Skupine Malgaj so: 
-  pooblaščena prodaja vozil Renault, Nissan, Dacia, VW, VW gospodarska vozila, Škoda;
-  pooblaščeni servis za Renault, Nissan, Dacia, Audi, VW, VW gospodarska vozila, Škoda;
-  prodaja rabljenih vozil;
-  prodaja nadomestnih delov, dodatne opreme, pnevmatik, platišč, …
-  financiranje kupcev – poslovni najemi;
-  kleparska in ličarska popravila; 
-  sklepanje avtomobilskih zavarovanj;
-  registracije vozil; 
-  vlečna služba.

Za kakovost našega servisa je poleg vsega potrebno tudi veliko vlaganj v znanje, da ekipa, ki dela za Vas res zna, kar zna. Kakovost dokazujejo tudi vsa priznanja naših partnerjev. Ves naš trud v preteklih desetletjih je bil usmerjen v profesionalno in kvalitetno storitev. Tako bo tudi naprej!


SERVIS
Poprodajni segment predstavlja enega od temeljev kvalitetne storitve Malgaj. Strokoven kader, hitri časi opravljenega servisa in popravila, prijazno osebje in pomoč v stiski so gradniki poslovne odličnosti skupine Malgaj. Tehnično osebje ima najvišjo stopnjo izobrazbe in znanja se na letni ravni nadgrajujejo z izobraževanjem. Le tako so lahko servisni posegi kvalitetni in hitri.


ČLOVEŠKI PEČAT
K hitremu in strokovnemu servisu je človeški pečat tisti, ki daje končno sodbo o kvalitetni storitvi. Trudimo se pri izboru naših kadrov kot tudi kasneje pri oblikovanju kadrov zagotavljati kar najvišji nivo osebnega odnosa, ki daje zaupanje in občutek varnosti. Želimo, da se stranka počuti varno in zadovoljno in iz tega izhaja naše vodilo. Kompromis je v ceni, v kvaliteti nikoli.


MALGAJ GARANCIJA ZA RABLJENA VOZILA
Malgaj ima v bazi rabljenih vozil veliko število vozil vseh starosti in skoraj vseh blagovnih znamk. Vsa odkupljena vozila se ustrezno pripravijo za prodajo in so tehnično brezhibna, poleg tega pa na vsa rabljena vozila nudimo Malgaj garancijo, ki kupcem jamči vso potrebno poprodajno podporo


VIZIJA
S svojim znanjem na področju prodaje in vzdrževanja vozil, pridobljenim v več kot stoletni tradiciji, aktivnim delovanjem, doslednim uresničevanjem ciljev in skrbjo za poslovno odličnost in družbeno odgovornost želimo ohraniti in utrditi prepoznavnost naše družbe v slovenskem prostoru, ter ostati eden izmed vodilnih podjetij na avtomobilskem trgu.


POSLANSTVO 
Skupina Malgaj s celovito ponudbo na področju trga novih in rabljenih vozil, vzdrževanja ter servisiranja in možnostjo financiranja nakupa vozil zagotavlja uresničevanje vedno zahtevnejših kupčevih želja in si s tem zagotavlja razvoj družbe in zadovoljstvo zaposlenih.


Ljubljana, 22.1.2018
 
Rezerviraj servisni termin...

KONTAKT MALGAJ LJUBLJANA

RENAULT
+386 1 20 00 550 (Prodaja) +386 1 20 00 560 (Servis) prodaja.renault.lj@malgaj.com
DACIA
+386 1 20 00 550 (Prodaja) +386 1 20 00 560 (Servis) prodaja.renault.lj@malgaj.com
NISSAN
+386 1 20 00 628 (Prodaja) +386 1 20 00 570 (Servis) prodaja.nissan.lj@malgaj.com servis.nissan.lj@malgaj.com

KONTAKT MALGAJ TRBOVLJE

RENAULT
+386 3 56 33 110 (Prodaja) +386 3 56 33 120 (Servis) prodaja.renault.trb@malgaj.com servis.renault.trb@malgaj.com
DACIA
+386 3 56 33 110 (Prodaja) +386 3 56 33 120 (Servis) prodaja.renault.trb@malgaj.com servis.renault.trb@malgaj.com
VOLKSWAGEN
+386 3 56 33 155 (Prodaja) +386 3 56 33 160 (Servis) prodaja.vw.trb@malgaj.com servis.vw.trb@malgaj.com
ŠKODA
+386 3 56 33 155 (Prodaja) +386 3 56 33 160 (Servis) prodaja.vw.trb@malgaj.com servis.vw.trb@malgaj.com
AUDI
+386 3 56 33 155 (Prodaja) +386 3 56 33 160 (Servis) prodaja.vw.trb@malgaj.com servis.vw.trb@malgaj.com